Edelpark Rijnhuizen, Nieuwegein

Nabij het levendige winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein wordt een kantoorpand aan de Edisonbaan in Nieuwegein herontwikkeld tot luxe appartementen. Onder de naam Edelpark Rijnhuizen bouwt Bouwhuis Groep circa 240 huurappartementen, variërend in een grootte van 50 tot 104 vierkante meter, met eigen balkon of loggia.

De gasloze appartementen voor jong en oud kennen een hoge kwaliteit en zijn duurzaam. Ze worden gestoffeerd verhuurd. In het concept staat veiligheid hoog in het vaandel. Niet alleen vanwege de inzet van technische middelen, ook de aangestelde huismanager draagt bij aan een hoger veiligheidsgevoel. Naast aandacht voor wooncomfort is er ook aandacht voor de maatschappelijke en sociale kant. Onderdeel van het concept zijn faciliteiten als flexwerkplekken, sportruimten en wellnessmogelijkheden.

De daadwerkelijke bouw van de appartementen startte in juli 2020 en duurt naar verwachting ongeveer een jaar. Bouwhuis Groep koos voor db-m om tijdens de herontwikkeling van Edelpark Rijnhuizen directievoering en toezicht op te pakken. Daarbij maken wij onder andere gebruik van EdControls.

Project Details

Opdrachtgever db-m: Bouwhuis groep

Opdrachtgever project: Edelwonen

Omvang: 15.000 vierkante meter bruto vloeroppervlak, circa 240 appartementen

Diensten: directievoering en toezicht

Periode: juni 2020 – heden

BetrokkenPeter MeijerErwin de JagerVincent Maaskant

Impressies: Edelwonen