Bouwmanagement

Het bouwproces is complex en vol risico’s. Er zijn veel interne en externe partijen bij je project betrokken. Als opdrachtgever wil je het project binnen tijd, geld en scope realiseren: zonder vertraging, met de hoogste kwaliteit en zonder (al te veel) meerwerk, 0% gedoe en 100% voorspelbaarheid. Als onafhankelijke partij helpen we je met ons bouwmanagement richting een geslaagd eindresultaat met als doel de mogelijke risico’s te beperken, maar liever nog te voorkomen. Kortom: gericht op de realisatiefase organiseren, coördineren en begeleiden we vanaf het voortraject jouw bouwproject. Met onze diensten  contractmanagement, directievoeringtoezicht en kwaliteitsborging.

bouwmanagement

Bouwmanagement met focus op de mensen

Bij bouwmanagement ligt onze focus – naast het contract en de techniek – op de communicatie tussen mensen, op het proces dat nodig is om een project te laten slagen. Inhoud en proces gaan daardoor hand in hand. In onze ogen ligt hier namelijk een enorme kans om projecten te laten slagen: effectiever, goedkoper en leuker. 

Vanaf het moment dat je project richting de uitvoering gaat begeleiden we jouw project. We geloven naast de strikte regels uit het contract of bestek in een zogenaamde ‘zachte aanpak’: een goede samenwerking verbetert het bouwproces, en zorgt daardoor voor een hogere kwaliteit. We hebben immers allemaal hetzelfde einddoel voor ogen. Wij zien onszelf als de verbinding tussen alle betrokkenen en zorgen ervoor dat iedereen datzelfde einddoel het hele project voor ogen houdt. Ondanks de verschillende belangen.


Jarenlange ervaring

Als bouwmanagers hebben we een jarenlange ervaring in de bouw-, infra- en vastgoedsector. Die deden we op bij diverse organisaties in de sector en verschillende projecten door heel Nederland, groot of klein, voor publieke en commerciële partijen, vanuit de opdrachtgever als ook vanuit de opdrachtnemer.

Onze adviseurs beschikken over de juiste kennis en ervaring om jouw project vanaf ontwerp tot ingebruikname te organiseren. Zo zorgen we voor overzicht, houden de kosten zo laag mogelijk, streven naar maximale kwaliteit, zoeken altijd naar passende oplossingen en zorgen dat je als opdrachtgever altijd als eerste op de hoogte bent. Zo lever jij volgens de juiste procedures op tijd en binnen budget op. 

Onze adviseurs behartigen jouw belangen, hebben oog voor de omgeving en besparen je geld, tijd en zorgen. En we brengen meer mee. We brengen mensen en belangen bij elkaar, dragen plezier uit en maken serieuze zaken vrolijk. Kortom: bouwmanagement van A tot Z!

ontwerptraject

Wil je meer weten over bouwmanagement of kan ik je ergens anders bij helpen? Neem dan contact op.

Vincent Maaskant

Bouwmanagement