Bouwtoezicht

De uitvoering van je project gaat van start, en dat betekent dat de focus verschuift naar de kwaliteit. Naast vakkennis komt een goede samenwerking op de bouwplaats de kwaliteit ten goede. Gebreken na de oplevering en een lange lijst met restpunten wil je voorkomen en kwaliteitsrisico’s tijdens de realisatiefase wil je beperken. De toezichthouders van db-m helpen je graag met de kwaliteitsbewaking en -borging tijdens de realisatie!

Edelpark Nieuwegein

Onze aanpak

Onze toezichthouders bewaken, samen met de directievoerder, de kwaliteit van het project. We borgen dat afspraken over de kwaliteit en de planning worden nagekomen en sturen bij op het moment dat er nog invloed uitgeoefend kan worden op het resultaat.

Uiteindelijk wil iedereen kwaliteit, dit kan dus nooit een punt van discussie kan zijn, vinden wij. Dat betekent dat kwaliteit een verantwoordelijkheid en samenspel is van alle betrokken partijen. We hanteren altijd een risicogestuurde aanpak, zo komen de belangrijkste focuspunten bovendrijven en besteden we de beschikbare tijd altijd nuttig. Dat begint met het opstellen van een keuringsplan, waarin we de risico’s bepalen en de controlemomenten hieraan koppelen.

Met een onafhankelijke blik zijn wij letterlijk de oren en ogen van de opdrachtgever op de bouwplaats, je vind ons zelden in de keet. Direct bij het constateren van een gebrek leggen we dit digitaal vast met EdControls of een vergelijkbare digitale tool. Zo zijn we geen tijd kwijt aan verslaglegging en ben jij als opdrachtgever altijd realtime op de hoogte van de voortgang. 

Onze toezichthouders weten daarnaast de betrokkenen te enthousiasmeren en de samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer te bevorderen. Uitkomst is de hoogste kwaliteit die jij verdient!

Wat bieden we jou?

Db-m heeft toezichthouders met verschillende ervaring aan projecten, zodat we je altijd de beste persoon voor de vraag kunnen bieden. We gaan gedurende het hele project voor de hoogste kwaliteit. Vanuit kantoor bieden we daarbij extra ondersteuning en begeleiding als dat nodig is.

ontwerptraject

Waarmee kan ik je helpen?

Wil je meer weten over toezicht of kan ik je ergens anders bij helpen? Neem dan contact op.

Bouwmanagement