Bouwhuis Groep Edelpark

Bouwhuis Groep kiest voor db-m voor begeleiding bouw Edelpark in Nieuwegein

Nabij het levendige winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein wordt een kantoorpand aan de Edisonbaan in Nieuwegein herontwikkeld tot luxe appartementen. Onder de naam Edelpark Rijnhuizen bouwt Bouwhuis Groep circa 240 huurappartementen, variërend in een grootte van 50 tot 104 vierkante meter, met eigen balkon of loggia. Db-m verzorgt directievoering en toezicht voor dit project.

Aandacht voor wooncomfort

De gasloze appartementen voor jong en oud kennen een hoge kwaliteit, zijn duurzaam en worden gestoffeerd verhuurd. In het concept staat veiligheid hoog in het vaandel, niet alleen vanwege de inzet van technische middelen, ook door de aangestelde huismanager verhoogt het veiligheidsgevoel. Naast aandacht voor wooncomfort is er ook aandacht voor de maatschappelijke en sociale kant. Onderdeel van het concept zijn faciliteiten als flexwerkplekken, sportruimten en wellnessmogelijkheden.

Directievoering en toezicht

De daadwerkelijke bouw van de appartementen startte in juli 2020 en duurt naar verwachting ongeveer een jaar. Bouwhuis Groep koos voor db-m om tijdens de bouwperiode de directievoering en het toezicht op te pakken. Daarbij maken wij onder andere gebruik van EdControls.

Impressie: Edelwonen

Interessant artikel? Delen mag!

Vergelijkbaar Nieuws