Projectmanagement bouw

Bij db-m zijn we ervan overtuigd dat succesvol projectmanagement in de bouw begint met een solide basis van samenwerking en communicatie. Met onze jarenlange ervaring in de sector beheren we bouwprojecten van elke omvang en complexiteit, van stedelijke herontwikkeling en sportfaciliteiten tot complexe infrastructuurprojecten. We zorgen voor rust, overzicht en een gegarandeerde voltooiing van uw project zonder onverwachte verrassingen.

Directievoering Boston & Seattle

Onze aanpak bij projectmanagement

Bij db-m hanteren we een integrale aanpak voor projectmanagement in de bouw. Samenwerking, transparantie en controle zijn onze kernwaarden. We geloven dat nauw samenwerken met alle betrokken partijen, of het nu gaat om ontwikkelaars, aannemers, gemeentes of partijen in de zorg en in de sport, essentieel is voor een soepel en succesvol projectverloop.

 

Vanaf het eerste overleg zorgen wij voor open en duidelijke communicatie. Dit betekent dat iedereen precies weet wat er van hen verwacht wordt en wat de volgende stappen zijn. Door mogelijke risico’s vroegtijdig te identificeren en proactieve maatregelen te nemen, voorkomen we onverwachte problemen en zorgen we voor een stabiele voortgang van uw project. We bewaken de financiën scherp, zodat uw project altijd binnen het budget blijft, en hanteren een transparante kostenstructuur zonder verrassingen achteraf. Onze regelmatige kwaliteitscontroles zorgen ervoor dat de bouwkwaliteit aan alle gestelde normen voldoet.

Wat bieden we jou?

Bij db-m kunt u rekenen op volledige ontzorging van uw project, van de eerste plannen tot de uiteindelijke oplevering. Hierdoor kunt u zich volledig richten op uw kernactiviteiten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de complexiteit van het projectmanagement. Wij bieden een helder projectplan en zorgen voor een gestructureerde uitvoering, waardoor u altijd overzicht houdt en weet waar u aan toe bent.

 

We zorgen voor geen onaangename verrassingen dankzij onze uitgebreide risicoanalyses en strikte budgetbewaking. Met onze ervaring en expertise, bewezen door succesvolle projecten zoals de Groningen Spoorzone, Ajax De Nieuwe Toekomst, de renovatie van het Binnenhof in Den Haag en het expertisecentrum en dagbestedingsgebouw De Schakel, kunnen we ook uw project succesvol maken. Als betrouwbare partner werken we al jarenlang samen met uiteenlopende opdrachtgevers, waaronder ProRail, Ajax, NS Stations, Schiphol, Amvest, Synchroon, BPD en zorginstelling Ipse de Bruggen. U kunt rekenen op onze professionele en betrouwbare aanpak.

ontwerptraject

Wil je meer weten over directievoering of kan ik je ergens anders bij helpen? Neem dan contact op.

Bouwmanagement