Interim communicatieadvies

Soms heb je tijdelijk behoefte aan extra communicatiecapaciteit. Bijvoorbeeld vanwege een zwangerschap of ziekte, tijdelijke drukte of overbrugging tussen twee vaste medewerkers. Of ben je op zoek naar een specifieke expertise? Onze communicatieadviseurs springen graag in. Met hun kennis, expertise maar ook gewoon als extra ondersteuning in de uitvoering.

We helpen je graag met bij interim communicatieadvies. We gaan daarbij altijd op zoek naar de juiste adviseur voor jouw vraag, passend bij jouw organisatie. Een communicatieadviseur kan vanuit ons bureau komen, maar net zo goed uit ons brede netwerk.

Interim communicatieadvies

Wat bieden we jou concreet bij interim communicatieadvies?

Voor interim of corporate communicatieadvies bieden wij adviseurs met strategische, tactische en uitvoerende ervaring in de sector, op senior, medior of junior niveau. Adviseurs met ervaring bij diverse organisaties en verschillende projecten: publiek en commercieel, vanuit opdrachtgever of opdrachtnemer. Of juist een adviseur met een jarenlange expertise op een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld omgevingscommunicatie, stakeholdermanagement, marketing of corporate communicatie.

We treden zowel op als adviseur of maar ook als regisseur en pakken de voortrekkersrol als jij dat vraagt. We weten alles van communicatie, maar kennen ook de bestuurlijke processen, bouwprocessen. Ook begrijpen we de verschillende belangen en we spreken de taal.

Onze adviseurs zijn gewend om op tijdelijke basis te werken in verschillende rollen, op zowel corporate afdelingen als op projectbasis. We stappen met veel plezier op de rijdende trein, maken ons de vraag, opdracht en materie snel eigen en vinden gemakkelijk onze weg in jouw organisatie of project. Bovendien werken we, als je dat wenst, vanaf jouw locatie en nemen we onze eigen laptop en telefoon mee.

communicatieadviseur in de bouw

Wil je meer weten over interim of corporate communicatieadvies, of kan ik je ergens anders bij helpen? Neem dan contact op.

Communicatie