Vacatures

Vacature

Senior communicatieadviseur

Ben jij een enthousiaste senior communicatieadviseur met ervaring in de bouw- en infrasector? Is communiceren met diverse doelgroepen rondom een bouwproject jouw tweede natuur en zijn de laatste trends op het gebied van communicatie voor jou gesneden koek? Ben je een verbinder en werk je graag voor verschillende klanten en projecten? Mooi! Wij zijn op zoek naar een ervaren senior communicatieadviseur die zijn of haar kennis en ervaring bij ons in wil zetten om projecten met draagvlak, begrip en trots vanuit de omgeving te realiseren.

Wat ga je doen?

Als senior communicatieadviseur ben je verantwoordelijk voor de in- en externe communicatie van verschillende bouw- en infraprojecten (en organisaties). Deze projecten zijn veelal complex en binnenstedelijk. Je werkt voor zowel publieke als commerciële organisaties, zoals ProRail, de gemeenten Amsterdam en Den HaagNS StationsSchiphol Real Estate en Vesteda.

Als senior communicatieadviseur ben je de verbinding tussen de projectorganisatie en de buitenwereld. Je gaat de dialoog aan met de verschillende doelgroepen. Je hoort wat niet gezegd wordt en vertaalt de belangen van zowel onze opdrachtgevers als de omgeving in een gedegen communicatieplan; dat je vervolgens, eventueel samen met een junior adviseur, uitvoert. Altijd vanuit de doelstelling een goede relatie met je projectomgeving op te bouwen en te onderhouden.

Wie bij db-m werkt, bouwt mee aan de toekomst van ons bureau. Als senior communicatieadviseur haal je nieuwe projecten binnen, signaleer je kansen, onderhoud je je netwerk en coach je toekomstige junior adviseurs, met als doel bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van jezelf en db-m. Samen met de directie word je ‘architect’ van deze ontwikkeling.

Even voorstellen

Wij geloven dat het anders kan in de bouwsector. 0% gedoe, 100% voorspelbaarheid, daar gaan we voor. De manier waarop we bouwprojecten begeleiden is persoonlijk, betrouwbaar en duidelijk. Wij geloven in goede communicatie binnen het project en daarbuiten: transparant en eerlijk, in goede en slechte tijden. Met een focus op de mensen , in plaats van op de techniek. Db-m is een bureau voor bouwmanagement en omgevingscommunicatie.

We werken door heel Nederland op project- of interimbasis. Ons hart klopt sneller als de projecten uitdagend zijn: groot, binnenstedelijk, met diverse stakeholders of een grote impact op de omgeving. Denk aan Onderwijs- en Cultuurcomplex Amare in den Haag, The Base D op Schiphol, de woontorens Monarch III in Den Haag, de herontwikkeling Edelpark in Nieuwegein, of grote infraprojecten als Groningen Spoorzone en de Uithoornlijn.

Onze focus ligt nu nog op mobiliteit en binnenstedelijke commerciële ontwikkelingen, we breiden uit binnen zorg en onderwijs.

Wat bieden we jou?

senior communicatieadviseur

Wat vragen we van jou?

Natuurlijk verwachten we van je dat je je vak verstaat en dat klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Maar dat is niet het enige. We zoeken iemand die écht bij ons past en mee bouwt aan ons bureau. Onze kernwaarden daarin zijn ondernemerschap, plezier, verbinding en ‘goede mensen’.

Jij:

Verder beschik je over:

Enthousiast?

We begrijpen dat we veel vragen van jou als potentiële nieuwe medewerker. We zitten dan ook boordevol ambitie. Is deze functie als senior communicatieadviseur jou op het lijf geschreven? Stuur dan je motivatie en je cv naar Katja Torbijn. Wil je eerst meer weten? Lees dan eens een paar blogs of bel, mail of app dan met Katja, 06-52834993. We kijken uit naar je reactie!