toffe teamuitjes

10 jaar db-m, 10 keer een terugblik: toffe teamuitjes (6)

“De tijd vliegt als je het naar je zin hebt.” Cliché, maar oh zo waar. Gisteren bestond db-m precies tien jaar. En hoewel we deze mijlpaal pas later dit jaar zullen vieren – we hebben immers te maken met het coronavirus – kijken we sinds een aantal weken tien weken lang vol trots terug. Op prachtige projecten, mooie kansen, bijzondere momenten en inspirerende ontmoetingen.

Toffe teamuitjes

Het is inmiddels een traditie geworden om ieder jaar op 1 juni onze db-m-verjaardag te vieren. Door de jaren voerden we al veel spectaculaire, soms wat leuke, grappige of beangstigende activiteiten uit, met dank aan onze feestcommissie. En omdat het gisteren 1 juni was, vonden we het een mooi moment om deze week terug te blikken op tien toffe teamuitjes!

Previous
Next

 

Van begin tot eind: skydiven in Utrecht ????, het Rotterdams Pinballmuseum ????, dineren in de Rotterdam ????, rondrit in een Hummer ????, stedentrip naar Londen (inclusief London Eye, fietstocht, ribvaren op de Thames en een bezoek aan The Shard) ????, een ‘dinner in motion’ ????, offroadrijden in de buurt van Utrecht ????, een kookworkshop ????????‍????, ribboatvaren over de Maas ???? (of ????) en barbecuen op de Utrechtse grachten ????.

Voor de snelle tellers onder jullie als lezers, het zijn er inderdaad 11. Aanstaande vrijdag – in verband met Pinksteren – vieren we onze verjaardag alsnog! Wat we gaan doen? De laatste slide is een hint 😉 Heb jij een idee?

Ps. Rond de Kerst doen we ook altijd iets leuks met elkaar! En vergeet de regelmatige borrels, periodieke ontbijten en gezellige vrijdagen op kantoor niet!

Eerdere terugblikken gemist?

Eerder in deze rubriek zagen we al een terugblik op interviews, projecten, blogs, projectbezoeken en mediamomenten.

 
Interessant artikel? Delen mag!

Vergelijkbaar Nieuws