Vacatures

Vacature

Senior bouwprojectmanager

Ben jij een enthousiaste senior bouwprojectmanager met ervaring in complexe projecten? Bezit jij zowel ‘harde’ als de ‘zachte’ vaardigheden, vind jij communicatie binnen en buiten je projectteam net zo belangrijk als wij? Ben je een verbinder en werk je graag voor verschillende klanten en projecten? Mooi! Wij zijn op zoek naar een ervaren bouwprojectmanager die zijn of haar kennis en ervaring om projecten binnen tijd, geld en scope te realiseren bij ons in wil zetten.

Wat ga je doen?

Als senior bouwprojectmanager ben je als gedelegeerd opdrachtgever verantwoordelijk voor het bouwproject van D tot Z: gericht op de realisatie van een project, vanaf het moment dat de initiatieffase is afgerond tot aan de oplevering. Je bent de kartrekker, de schakel tussen de opdrachtgever, de opdrachtnemer en de betrokken adviseurs. Met je ‘poten in de klei’ werk je voor zowel publieke als commerciële organisaties, zoals ProRail, de gemeenten Amsterdam en Den HaagNS StationsSchiphol Real Estate en Vesteda. Je werkt zelfstandig aan je eigen projecten, waarbij je verantwoordelijk bent voor de kwaliteit, de voortgang en het doen slagen van het project binnen de vastgestelde kaders.

Wie bij db-m werkt, bouwt mee aan de toekomst van ons bureau. Als senior haal je nieuwe projecten binnen, signaleer je kansen, onderhoud je je netwerk en coach je toekomstige junior adviseurs, met als doel bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van db-m. Samen met de directie word je ‘architect’ van deze ontwikkeling.

Even voorstellen

Wij geloven dat het anders kan in de bouwsector. 0% gedoe, 100% voorspelbaarheid, daar gaan we voor. De manier waarop we bouwprojecten begeleiden is persoonlijk, betrouwbaar en duidelijk. Wij geloven in goede communicatie binnen het project en daarbuiten: transparant en eerlijk, in goede en slechte tijden. Met een focus op de mensen , in plaats van op de techniek. Db-m is een bureau voor bouwmanagement en (omgevings)communicatie.

We werken door heel Nederland op project- of interimbasis. Ons hart klopt sneller als de projecten uitdagend zijn: groot, binnenstedelijk, met diverse stakeholders of een grote impact op de omgeving. Denk aan Onderwijs- en Cultuurcomplex Amare in den Haag, The Base D op Schiphol, de woontorens Monarch III in Den Haag, de herontwikkeling Edelpark in Nieuwegein, of grote infraprojecten als Groningen Spoorzone en de Uithoornlijn. Onze focus ligt nu nog op mobiliteit en binnenstedelijke commerciële ontwikkelingen, we breiden uit binnen zorg en onderwijs.

Wat bieden we jou?

Wat vragen we van jou?

Natuurlijk verwachten we van je dat je je vak verstaat en dat klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Maar dat is niet het enige. We zoeken iemand die écht bij ons past en mee bouwt aan ons bureau. Onze kernwaarden daarin zijn ondernemerschap, plezier, verbinding en ‘goede mensen’.

Jij:

Verder beschik je over:

Enthousiast?

We begrijpen dat we veel vragen van jou als potentiële nieuwe medewerker. We zitten dan ook boordevol ambitie. Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan je motivatie en je cv naar Vincent Maaskant. Wil je eerst meer weten? Lees dan eens een paar blogs of bel, mail of app dan met Vincent, 06-57244923. We kijken uit naar je reactie!