The Mall

Db-m stuurt team van huurdersbegeleiders Mall of the Netherlands aan

Het bestaande winkelcentrum Leidsenhage wordt tijdens een ingrijpende transformatie verbouwd en uitgebreid tot Mall of the Netherlands. Het overdekte shopwalhalla telt straks 230 winkels, 50 horeca- en leisuregelegenheden en een bioscoop met 10 zalen. Sinds kort is db-m betrokken bij dit megaproject.

Db-m is door ontwikkelaar Unibail-Rodamco-Westfield gevraagd om het team van vijf huurdersbegeleiders aan te sturen. Dit team begeleidt nieuwe en bestaande huurders bij de afbouw van hun winkelunit. Huurders kunnen onder andere hun winkelpuien en etalageramen afstemmen op het merk, zodat de uitstraling van het pand aansluit bij het imago van de winkel.

Naast de hoogwaardige architectuur maken ook de onderscheidende horeca, bijzondere evenementen en het hoge serviceniveau een bezoek aan Mall of the Netherlands tot een unieke beleving. ‘The Gallery’, waar jonge, inspirerende ondernemers een plek krijgen en een uitgebreide versmarkt, genaamd Fresh! maken onderdeel uit van het trendy en vernieuwende concept.

Meer lezen over deze ingrijpende transformatie? Check dan de speciale projectpagina.

 

Interessant artikel? Delen mag!

Vergelijkbaar Nieuws