Woontorens Monarch III opgeleverd

Woontorens Monarch III in Den Haag opgeleverd

Woontorens Monarch III opgeleverd

Donderdag 19 december 2019 stond voor alle betrokkenen van Monarch III in het teken van de oplevering van de twee woontorens. De woontorens in het Haagse Beatrixkwartier bieden ruimte aan 248 huurappartementen, commerciële ruimten en een ondergrondse parkeergarage. Niek, directievoerder tijdens de realisatie van de woontorens: “Ik ben trots op de medewerkers van Smit’s Bouwbedrijf, CBB en BBA, die de laatste maanden een ongekende sprint hebben getrokken om deze oplevering tot een succes te maken.”

Wonen op een toplocatie

Het plan aan de Prinses Beatrixlaan heeft een totaal volume van ruim 32.000 m². De appartementen, met oppervlakten tussen de 50 en 125 vierkante meter, sluiten aan op de vraag naar betaalbare hoogwaardige woningen op een toplocatie. In de plint is 350 vierkante meter beschikbaar voor horeca. Ondergronds zijn er 146 parkeerplaatsen gerealiseerd.

Monarch III

Monarch III is het vijfde project dat door Provast in het populaire Beatrixkwartier ontwikkeld is. De bouw startte in juli 2017. Eerder dit jaar bereikte het project het hoogste punt.

Interessant artikel? Delen mag!

Vergelijkbaar Nieuws