10 jaar opdrachtgevers

10 jaar db-m, 10 keer een terugblik: 10 keer onze opdrachtgevers (10)

“De tijd vliegt als je het naar je zin hebt.” Cliché, maar oh zo waar. Begin juni bestond db-m precies tien jaar. En dus keken we tien weken lang vol trots terug op tien bijzondere jaren.

Opdrachtgevers

We sluiten deze serie af met één van de belangrijkste onderwerpen in deze top 10: onze opdrachtgevers. Zonder jullie had db-m niet zo kunnen groeien en zich kunnen ontwikkelen. We zijn bijzonder trots op het vertrouwen dat we van ieder van jullie kregen en nog steeds krijgen. Trots op de opdrachten die we voor jullie mogen uitvoeren en op de projecten die we namens jullie mogen begeleiden, groot en klein, in de Randstad en daarbuiten. Van bouwprojectmanagement en kwaliteitsborging tot omgevingscommunicatie en marketingadvies. Wij kijken terug op tien prachtige jaren waarbij we met elkaar bijzondere momenten beleefden, inspirerende mensen ontmoetten en mooie kansen kregen! En daarom bedanken we al onze opdrachtgevers en deze tien in het bijzonder (oké, het zijn er iets meer geworden):

Previous slide
Next slide

 

De volgende tien jaar

Natuurlijk stopt het hier niet. We zitten boordevol ideeën voor de komende tien jaar, en deze zomer maken we gelijk een start met de uitvoering daarvan. Heb jij ideeën of tips voor ons? We horen ze graag!

Eerdere terugblikken gemist?

Eerder in deze rubriek zagen we al een terugblik op interviews, projecten, blogs, projectbezoeken, mediamomenten, teamuitjes, ons eigen bouwproject, kantoor- en projectlocaties. Onze updates blijven volgen? Volg ons dan op LinkedIn!

Interessant artikel? Delen mag!

Vergelijkbaar Nieuws