jubileum 10bouwplaats website juni2020

10 jaar db-m, 10 keer een terugblik: 10 keer op de bouwplaats (9)

“De tijd vliegt als je het naar je zin hebt.” Cliché, maar oh zo waar. Begin juni bestond db-m precies tien jaar. En dus kijken we tien weken lang vol trots terug. Op prachtige projecten, mooie kansen, bijzondere momenten en inspirerende ontmoetingen.

Op de bouwplaats

Eerder zagen we onszelf terug op kantoor, maar daar zijn we weinig. De meeste tijd brengen we door op onze projectlocaties door heel Nederland. In de bouwkeet of op het projectkantoor, en natuurlijk buiten op de bouwplaats. Daar vervullen we soms meer dan alleen de rol van bouwmanager, directievoerder of communicatieadviseur. Een terugblik naar daar waar onze projecten zijn kan natuurlijk niet ontbreken.

09

We beginnen met een gebakken eitje tijdens de lunch. Vaste prik in de keet van Leidsche Rijn Centrum.

10 keer bouwplaats

Je ziet het, we zijn regelmatig buiten te vinden: als bouwmanager, directievoerder of communicatieadviseur op de bouwplaats. Maar je ziet ons ook als instant-acteur tijdens de generale repetitie van een officiële opening (Den Haag Centraal), met relaties in het voetbalstadion, als projectleider voor de organisatie van een starthandeling (Rotterdam Alexander) of als we media (BNR) te woord staan. Of als we in de maling worden genomen door Victor Mids 😉

10 keer bouwplaats

Trots op het project, samen met onze opdrachtgever, hier op Leidsche Rijn Centrum.

07

Winkelcentrum Terwijde bereikte in 2014 het hoogste punt. En dus klimt db-m met plezier in de hijskraan om het moment te markeren.

03

We bevinden ons niet altijd op de bouwplaats, onze werkplek bevindt zich soms in een bouwkeet, soms in een projectbureau en soms nog ergens anders. Je ziet ons hier bij Mall of the Netherlands, Boston & Seattle, Rotterdam Alexander, tussen de kantoren van ProRail en Cordaan in ergens in Amsterdam, met de Gideonsbende in Den Haag, bij Cordaan, nog een keer bij Boston & Seattle, in de keet van Leidsche Rijn Centrum en in Stichthage op Den Haag Centraal.

10 keer bouwplaats

Een beetje klein, maar wij zijn waren er ook bij tijdens de Dag van de Bouw in 2017. Door de jaren zijn we er eigenlijk ieder jaar bij met één of meerdere projecten.

10 keer bouwplaats

Ons bouwbegeleidingsteam op Winkelcentrum Terwijde.

01

Rondleidingen en presentaties geven we ook regelmatig. Hier zie je ons tijdens de bouw van Den Haag Centraal, waar we onze project- en communicatie-aanpak presenteerden en rondleidingen gaven aan diverse kennisgroepen. Je ziet, Vincent en Katja waren er klaar voor.

10 keer bouwplaats

Overdag en ’s nachts, we houden iedereen live op de hoogte van het project. Katja’s handelsmerk was haar roze helm, al heeft ze deze inmiddels ingeruild voor een witte helm.

02

Augmentend Reality wordt steeds vaker ingezet voor bouwprojecten. Vincent test het graag voor Groningen Spoorzone even uit.

Eerdere terugblikken gemist?

Eerder in deze rubriek zagen we al een terugblik op interviews, projecten, blogs, projectbezoeken, mediamomenten en teamuitjes.

Interessant artikel? Delen mag!

Vergelijkbaar Nieuws