nieuwsbericht BS

Hoogste punt Boston & Seattle bereikt

De Rotterdamse woontorens Boston & Seattle op de Wilhelminapier hebben het hoogste punt bereikt. Op woensdagmiddag 17 mei 2017 werd dit feestelijke moment gevierd. Aanwezigen waren ontwikkelaars BPD en Synchroon, aannemer J.P. van Eesteren en overige stakeholders. Ook db-m was er bij. De 300 gasten op de begane grond konden de gebeurtenis live volgen op beeldschermen.

Oplevering na drie jaar in zicht

Na een bouwperiode van circa drie jaar is de oplevering van de woontorens in Rotterdam in zicht. Het gebouw huisvest 220 hoogwaardige appartementen, 6 commerciële ruimten op de begane grond, een stallingsgarage voor de bewoners en een ondergrondse parkeergarage met 230 parkeerplaatsen. De verwachting is dat VOF Pier III het gebouw eind 2017 overdraagt aan Stichting Hal Wonen, Vesteda en de individuele kopers.

Dank en waardering namens projectmanager BPD/Synchroon

Michel Leferink, projectmanager namens BPD/Synchroon: “Namens Stichting Hal Wonen, Vesteda, Holland Immo Group, Q-Park Nederland, de gemeente Rotterdam en VOF Pier III spreken wij onze dank en waardering uit naar bouwbedrijf J.P. van Eesteren, met alle betrokken medewerkers en onderaannemers, voor het behalen van dit heugelijke moment.”

Db-m: directievoering en kwaliteitsborging

Db-m verzorgt tijdens het project Boston & Seattle het bouwmanagement met directievoering en kwaliteitsborging. Hieronder vallen het organiseren, coördineren en begeleiden van het bouwmanagement, en daarnaast het steekproefsgewijs controleren van de aannemer op het gebied van kwaliteitsborging. Het team van db-m bestaat uit Vincent Maaskant, Niek de Heij en Johan Koedood.

Meer weten over onze bijdrage aan Boston & Seattle? Neem dan contact met ons op!

Interessant artikel? Delen mag!

Vergelijkbaar Nieuws