welkom kim2 1

Nieuwe medewerker!

Sinds deze week versterkt Kim Tomasoa het team van db-m. Kim is een ervaren senior communicatieadviseur voor wie communicatie met de omgeving per definitie verbonden is aan een bouwproject. Maandag startte ze haar eerste opdracht bij ProRail. Eerder werkte Kim voor TenneT en ProRail aan diverse complexe (infra)projecten. Ze heeft een ruime ervaring op het gebied van omgevingscommunicatie, participatie, corporate communicatie en crisiscommunicatie. Kim, welkom!

Kim Tomasoa

Kim is een ervaren en betrokken communicatieadviseur met ruime ervaring in publieke (infra)projecten. Ze heeft een brede kennis van verschillende communicatiedisciplines en is inzetbaar voor project– en omgevingscommunicatie, corporate (interne) communicatie en participatietrajecten. Kim stelt de strategie op en vertaalt deze naar concrete en doelgerichte middelen. Ze bouwt aan duurzame relaties met omwonenden, gebruikers en anderen. Kim maakt technische zaken begrijpelijk voor alle doelgroepen en weet de beste manieren om een boodschap over te brengen.

Doelgericht communiceren

“Als communicatieadviseur bouw ik aan duurzame relaties met de projectomgeving en draag ik bij aan mooie projecten door duidelijk en doelgericht te communiceren met alle stakeholders en doelgroepen, intern en extern,” vertelt Kim. “Ik volg db-m al langer en kijk erg uit naar de nieuwe uitdagingen die op ons pad komen en de samenwerking met zowel de collega’s van db-m als bij opdrachtgever ProRail.”

Groeiambitie

Katja Torbijn, verantwoordelijk voor db-m communicatie: “Met de komst van Kim breiden we onze kennis en ervaring op het gebied van omgevingscommunicatie verder uit. Dit sluit mooi aan bij onze groeiambitie voor de komende jaren. We zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen die hun expertise meenemen, maar vooral als persoon bij ons passen. Kim is een toegankelijke en aansprekende persoonlijkheid, omgevingssensitief en resultaatgericht. Samen met haar hands-on mentaliteit sluit dat sluit perfect aan bij wat onze opdrachtgevers aan de opdrachtgevers- en opdrachtnemerszijde van projecten zoeken.”

Kennismaken met Kim, of met db-m? Nodig haar uit via LinkedIn of neem contact op met Katja (communicatie) of Vincent (bouwmanagement)!

 

 

 

 

 

 

 

Interessant artikel? Delen mag!

Vergelijkbaar Nieuws