communicatieadviseur

Katja (online) redacteur voor beroepsorganisatie Logeion

Communiceren. We doen het allemaal. Met elkaar, binnen projectgroepen, met de omgeving, met de aannemer, of juist met de opdrachtgever. We hoeven niemand uit te leggen dat de communicatiemogelijkheden continu veranderen. Bijna dagelijks worden nieuwe apps gelanceerd en sociale mediakanalen volgen elkaar in rap tempo op. Wie zijn kennis actueel wil houden bezoekt regelmatig bijeenkomsten en leest nieuws, blogs en ervaringsverhalen van vakgenoten. Communicatieadviseurs houden Logeion dan ook goed in de gaten. Logeion, de beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals, deelt kennis voor en door vakgenoten op haar website en in Vakblad C. Sinds kort zit Katja in de (online) redactie!

“De ontwikkeling van onze medewerkers, als mens en als professional in het vak, vinden wij erg belangrijk. We stimuleren iedereen binnen db-m zich te ontwikkelen, door opleidingen en cursussen te volgen, bijeenkomsten bij te wonen en vakliteratuur – in welke vorm dan ook – te lezen”, vertelt directeur Vincent Maaskant. “Het houdt ieders werk uitdagend en als bedrijf groeien we. Maar we doen niet alleen nieuwe kennis op, we delen zelf ook actief kennis. Door presentaties te geven, workshops te organiseren en blogs te schrijven. Katja schrijft al maandelijks een blog voor onze eigen kanalen. Ik ben er supertrots op dat ze al haar kennis en ervaring nu ook met een breder publiek, voor Logeion, mag delen.”

“Soms duik ik voor mijn artikelen de diepte in, door experts te interviewen en hun visie op de wereld te delen. Soms lok ik expres reacties uit op een mening of idee dat afwijkt van wat iedereen vindt. Maar altijd met als doel om iedere lezer zijn of haar kennis te laten vergroten, zijn blik te verruimen,” vertelt Katja enthousiast. “En mijn eigen blik, want soms is schrijven over een bepaald onderwerp een ontdekkingstocht waarin niet alleen voor de lezer, maar ook voor mijzelf een wereld opengaat. Het levert bijzondere gesprekken op, maar ook nieuwe contacten en leuke reacties.”

Ben je benieuwd naar de artikelen die Katja gaat publiceren? Volg haar op LinkedIn of neem af en toe een kijkje op de website van Logeion. Waar zou jij meer over willen weten op het gebied van communicatie? Laat je suggestie achter onder dit bericht of stuur een mail of app naar Katja.

Interessant artikel? Delen mag!

Vergelijkbaar Nieuws