Hoogste punt Leidsche Rijn Centrum

Pannenbier: mijlpaal voor Leidsche Rijn Centrum

Maandag 26 juni 2017 bereikte winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum een belangrijke mijlpaal in het bouwtraject: het hoogste punt! Onder trompetgeschal en confetti markeerde wethouder Kees Geldof (gemeente Utrecht) het topje van de 25 meter hoge entree van ‘De Frederik’. Db-m feliciteert Leidsche Rijn Centrum, a.s.r. Vastgoed Projecten, Vesteda en alle andere betrokkenen met dit hoog(s)tepunt!

Grootste bouwplaats van Nederland

Het winkelcentrum in aanbouw wordt straks dé plek om te wonen, te werken en te winkelen. Er komt ruimte voor diverse horeca. Daarnaast bevat het centrum een bibliotheek en een bioscoop voor films, lezingen, colleges en congressen. Er worden 762 appartementen gerealiseerd. De oplevering van het complete stadscentrum vindt gefaseerd plaats vanaf eind 2017. Naar verwachting opent het winkelcentrum medio 2018 haar deuren voor het publiek.

Perceel 5

Db-m is verantwoordelijk voor de directievoering tijdens de realisatie van perceel 5. Dat perceel omvat winkels, kantoren en appartementen aan de Parijsboulevard, de hoofdader van het stadshart. Daarnaast verzorgen Wietse en Niek de huurdersbegeleiding van toekomstig winkeliers. Erwin verzorgt het dagelijkse toezicht.

Binnenkort bereikt perceel 5, na een jaar hard werken door alle partijen, haar eigen hoogste punt. Wietse:

 “We werken met veel aannemers(combinaties) en architecten samen op de spreekwoordelijke postzegel. Afstemming tussen alle percelen, partijen en projectteams is dus noodzakelijk. Dat maakt de bouw van Leidsche Rijn Centrum een bijzonder en uitdagend project!”

Interessant artikel? Delen mag!

Vergelijkbaar Nieuws