jubileum 10projecten website april2020

10 jaar db-m, 10 keer een terugblik: prachtige projecten (2)

“De tijd vliegt als je het naar je zin hebt.” Cliché, maar oh zo waar. Maandag 1 juni aanstaande bestaat db-m precies tien jaar. En hoewel we deze mijlpaal pas later dit jaar zullen vieren – we hebben immers te maken met het coronavirus – kijken we sinds vorige week tien weken lang vol trots terug. Op prachtige projecten, mooie kansen, bijzondere momenten en inspirerende ontmoetingen.

Adviesklussen vs. bouwprojecten

Hoewel we ook adviesklussen doen, ligt de basis van ons werk toch echt in de bouwprojecten. In de afgelopen jaren waren we betrokken bij diverse bekende en minder bekende, complexe projecten door heel Nederland, als projectmanager, bouwmanager of communicatieadviseur. Een lijst om trots op te zijn. En zoals dat gaat als de lijst lang is, is het lastig kiezen welke in deze terugblik thuishoren. Toch maakt het niet uit, ook aan de projecten die deze top 10 niet gehaald hebben, hebben we met heel erg veel plezier aan gewerkt!

Buildingo26 is een project van een paar jaar geleden. In 2015 alweer opende deze oude bibliotheek, omgetoverd tot een duurzame en moderne hotspot in hartje Arnhem!
Previous slide
Next slide

Deel 1 gemist?

Omdat de mensen waar wij mee samenwerken ons werk zo bijzonder maken, trapten we deze jubileumrubriek vorige week af met tien inspirerende interviews.

Interessant artikel? Delen mag!

Vergelijkbaar Nieuws